Der waschkönig 3,305L universal mosógél 110mosás
Der waschkönig 3,305L universal mosógél 110mosásDer waschkönig 3,305L universal mosógél 110mosásDer waschkönig 3,305L universal mosógél 110mosás

Der waschkönig 3,305L universal mosógél 110mosás

A Der Waschkönig c.g. a német piacra gyártott mosó- és tisztítószerek sorozata: mosóporok, kapszulák mosógélek, öblítő folyadékok, folttisztítók és fehérítők, valamint a mosógép tisztítására és vízkőmentesítésére szolgáló tabletták.

Der waschkönig 3, 305L universal mosógél 110mosás

Vegyiárú, Illatszerek / Mosógél

2 009 FtEz a termék jelenleg nem elérhető

 Ha vonzó árat, hatékonyságot és teljesítményt szeretne: A Der Waschkönig c.g. a német piacra gyártott mosó- és tisztítószerek sorozata: mosóporok, kapszulák mosógélek, öblítő folyadékok, folttisztítók és fehérítők, valamint a mosógép tisztítására és vízkőmentesítésére szolgáló tabletták. Az összes termék nagyon jó minőségű, melyhez versenyképes ár párosul, a mosószerek legnépszerűbb márkáival összehasonlítva. A fent említett tulajdonságok és megfizethető ár azt jelenti, hogy a Der Waschkönig c.g. márka felülmúlhatatlan. Csak egy mosáskirály van!

A mosógélek innovatív formulával könnyen oldódnak vízben. Sűrűségüknek és koncentrált összetételüknek köszönhetően nagyon nagy hatékonyságúak - 1,625 l gél lehetővé teszi akár 46 mosás elvégzését is.
Innovatív receptúrájának köszönhetően sikeresen kezelik a szennyeződést, még rövid, gazdaságos mosási programok esetén is. Már 20 ° C-on hatékonyak! A gél olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megvédik a mosógépek elemeit a korrózió ellen.
A gélben alkalmazott innovatív formula a szövetszálak simítását okozza, így a szennyeződés nehezebben tapad rájuk, és szennyeződés esetén az könnyebben eltávolítható.

Részletek

Általános tulajdonságok

                        
                                Állag
                                    Gél
                            

                                Típus
                                    Automata
                            

                                Ruhák típusa
                                    Univerzális
                            

110mosás

                              
                            

                                Mennyiség
                                   3,305L l
                            

                             Kapcsolódó termékek