Borsodi üveges sör 0,5

Borsodi üveges sör 0,5

A Borsodi sör 1973 óta van jelen a magyar piacon

borsodi, üveges, Sörök, Borsodi üveges sör 0, 5

Szeszesitalok / Sörök

A Borsodi sör 1973 óta van jelen a magyar piacon. Azóta egyre csak tökéletesítettük mind ízvilágában, mind megjelenésében, hogy megfeleljen a kor kihívásainak és a változó fogyasztói szokásoknak. A kiváló minőségű, minden tekintetben arányos pils típusú sör az egyik legkedveltebb márka itthon. Vonzereje a komlónak köszönhető kellemes kesernyés íz és a csillogó aranysárga szín, amit dús, finom pórusú hab koronáz.

A Borsodi Póló 1987 óta szolgál üdítő alternatívaként azok számára, akik a sörözést alkohol nélkül szeretnék élvezni. A vastag habbal koronázott sör klasszikus alapanyagokból készül, ezért íze a megszólalásig hasonlít az alkoholtartalmú Borsodira.

A hazai fejlesztésű, 2003-ban bevezetett Borsodi Bivaly 6,5%-os alkoholtartalmával a mezőny legerősebb indulója. A Borsodi sörhöz képest kissé sötétebb színű és testesebb sör íze és ereje tökéletes harmóniát alkot.

A Borsodi Jeges jellegzetes ízét és karakterét a különleges hűtési eljárás eredményezi. A kellemes ízű, könnyen iható, ám igazán karakteres sört a maga könnyedségével a lágyabb sörök kedvelőinek ajánljuk, melynek fogyasztása 5 °C-on ideális.

A többféle maláta- és komlókivonatból készült Borsodi Tüzes egy könnyen iható vörös sör, amit virágos komlóillat és kellemes komlós utóíz jellemez a felhasznált különleges komlónak köszönhetően. A gyártás során a főzés lassú tűzön történik, amely még inkább kiemeli az ízeket.

A Borsodi Nitro Magyarország első nitrogénnel dúsított világos sörkülönlegessége, amit viharos látvány és könnyed íz jellemez. Az innovatív csapolási technológia, illetve a Nitróban lévő szén-dioxid és nitrogén egy teljes percen át tartó, lavinára hasonlító látványt hoz létre, ami hosszan tartó habbal, aranyszínnel és bársonyos ízzel párosul.

A Borsodi legújabb prémium sörkülönlegességét, a Borsodi Mestert Németh András sörfőzőmester alkotta meg a Borsodi Sörgyár fennállásának 45. évfordulójára. A tradicionális sörfőzési eljárással, valamint kétféle maláta és kétféle komló felhasználásával készülő Mester egy testes, különleges ízű és egyedi aromájú, aranyszínű, 5%-os alkoholtartalmú, minőségi világos sör.Kapcsolódó termékek