Lilahagyma lédig 1kg

Lilahagyma lédig 1kg

lilahagyma, lédig, Zöldség, gyümölcs, Lilahagyma lédig 1kg

Zöldség,gyümölcs

825 FtKosárba
Raktáron

A LILA HAGYMA KIVÁLÓ “ROPOGTATNIVALÓ”, HA ÉPPEN KEVESEBB FRISS ZÖLDSÉGHEZ ÉS GYÜMÖLCSHÖZ TUDSZ HOZZÁJUTNI AZ ÍNSÉGESEBB HÓNAPOK ALATT. RENGETEK POZITÍV EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSA MIATT ÉRDEMES RENDSZERESEN FOGYASZTANOD.

C-VITAMIN BOMBA
Mi más hiányozhatna ilyenkor a betegeskedő, legyengült szervezet számára, mint egy jó nagy adag C-vitamin? Képzeld a lilahagymában igen nagy mennyiség található meg mindebből. Egészséged megőrzése érdekében, vagy már kialakult betegség kezelésének gyorsításáért egyél minden nap belőle.

CSÖKKENTI A VÉRCUKORSZINTET
Folyamatosan a vércukorszinteddel bajlódsz, minden egyes laborvizsgálat után diétára kényszerülsz? Vagy esetleg már meglévő cukorbetegségben szenvedsz? Akkor itt az ideje, hogy a zöldségesnél jó sok lilahagymát is pakolj a kosaradba a sok friss zöldség és gyümölcs mellé. Bármennyire hihetetlen, ennek a növénynek ugyanis még vércukorszint-csökkentő tulajdonsága is van.
VÍZHAJTÓ HATÁSÚ 
Ha szervezeted valamilyen oknál fogva vízvisszatartást produkál (terhesség, gyógyszerek, stb. miatt), akkor a vízhajtó pirulák helyett/mellett érdemes természetes vízhajtókkal is próbálkoznod. A lilahagyma szuper vízhajtó hatása miatt is kedvelt növény, ezért ha hasonló problémákkal küzdesz, tegyél belőle rendszeresen a salátádba néhány karikát.
GÁTOLJA A RÁKOS SEJTEK KIALAKULÁSÁT, SZAPORODÁSÁT
A lilahagymában olyan vegyületek is megtalálhatóak, amelyek gátolják a rákos sejtek kialakulását, illetve továbbszaporodását a szervezetedben. Ha a családodban előfordultak daganatos megbetegedések, illetve diagnosztizáltak nálad bármilyen rosszindulatú elváltozást, ne teljen el úgy nap ezúton, hogy nem eszel egy kevéskét ebből a lila zöldségféléből.
SEGÍTI A MÉREGTELENÍTÉSI FOLYAMATOKAT
Az orotsav nevű vegyület igen nagy dózisban található meg a lilahagymában. Ennek a vegyületnek hála a szervezet bekapcsolja a méregtelenítési folyamatokat, méghozzá úgy, hogy segíti a májat, így az ártalmas és kártékony anyagok sokkal gyorsabban, és jóval nagyobb mennyiségben távoznak a szervezetből. Rengeteg betegségtől óvod meg magad, ha beépíted étrendedbe a lila hagymát.

KITISZTÍTJA A BŐRT
Nem csak egészségednek, de szépségednek is igen jót teszel azzal, ha sokat fogyasztasz ebből a növényből. A méregtelenítési folyamatoknak hála ugyanis búcsút inthetsz a bőr alatti mérgeknek is. Így nem csak kitisztul a bőröd, és pattanásmentes lesz, de még a combodon éktelenkedő narancsbőrnek is búcsút inthetsz.Kapcsolódó termékek