Mogyi crasssh 60g chili

Mogyi crasssh 60g chili

Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen. Népszerűségét fokozza a mostanság egyre népszerűbb tésztabundával be

mogyi, crasssh, chili, Édességek, Mogyi crasssh 60g chili

Édességek

199 FtKosárba
Rendelhető

Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen. Népszerűségét fokozza a mostanság egyre népszerűbb tésztabundával bevont fajtája, amelyek különböző ízesítéssel kerülnek forgalomba. A Mogyi termékpalettáján 3 félével találkozhatnak, melyek a Crasssh! elnevezést kapták, híven tükrözve ropogós mivoltukat. A magyar ízvilágban megszokott szalonnás és hagymás-tejfölös, valamint az egzotikus ízek kedvelőinek a salsa-lime karakteres és enyhén csípős bundája biztosan sokak kedvencévé fog válni. 
 

A földimogyoró remek energiaforrás. Olyannyira igaz ez az állítás, hogy az 1900-ban tartott párizsi világkiállításon bemutatott Diesel-féle motort is még földimogyoró olaj hajtotta. A benne lévő zsírsavak kedvező, védő hatásúak a szív és érrendszerre. A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval. Aminosav összetétele ugyan nem teljes, de megfelelő kiegészítéssel, burgonyával, gabonákkal, száraz hüvelyesekkel kiegészítve jól alkalmazható a húsmentes étkezésben.

 

 Kapcsolódó termékek