Nescafé classic 50g

Nescafé classic 50g

A NESCAFÉ eredetije az 1930-as években született meg, amikor a Nestlé szakértői olyan kávét fejlesztettek ki, mely csupán víz hozzáadásával elkészíthető &ndas

nescafé, classic, Kávék, Teák, Kakaók, Nescafé classic 50g

Kávék, Teák, Kakaók

599 FtKosárba
Raktáron

A NESCAFÉ eredetije az 1930-as években született meg, amikor a Nestlé szakértői olyan kávét fejlesztettek ki, mely csupán víz hozzáadásával elkészíthető – 100% valódi kávé, hozzáadott anyag nélkül. Kiváló minőségű Arabica és Robusta kávészemeket válogatunk ki nagy gonddal, hogy minden csészényi kávé a legteljesebb kávé élményt nyújtsa.

Van, aki erősen szereti, kevés vízzel, cukor nélkül. Van, aki tejeskávét készít belőle, és van, aki csak cukorral ízesíti. Másoknak az okoz örömet, hogy folyamatosan kísérletezhetnek. A lényeg, hogy minden hangulatodhoz készíthetsz megfelelőt.

Kóstold meg a NESCAFÉ Classicot, ha klasszikus kávéélményt keresel, a Braserot, ha erősebb kávét innál, a Classic Cremát, ha krémes habrétegre vágysz.

Ha még több prémium kávéélményre vágysz ne hagyd ki a NESCAFÉ Goldot, illetve Gold Baristát, amelyekkel szakembereink olyan minőségi kávét alkottak, ami már évtizedek óta sokak kedvence. Gondoltunk azokra is, akik koffeinmentesen isszák kávéjukat, nekik a NESCAFÉ Gold Decafot ajánljuk.

Otthonodban próbálnád ki az igazi kávéházi élményt? A NESCAFÉ Azera lehetővé teszi, hogy Te is igazi baristává válj, és a legmagasabb minőségű, azonnal oldódó kávét az otthonodban élvezd.Kapcsolódó termékek