Surf gél kapszula 30 color tropical

Surf gél kapszula 30 color tropical

A tisztaság ragyogó illata A Surf márka története A Surf márkát 1952-ben vezette be a Lever Brothers leányvállalata. Mielőtt a polcokra került volna, a vállalat összes dolgoz&o

surf, kapszula, color, tropical, Gélpárna, Mosószer kapszulák, Surf gél kapszula 30 color tropical

Vegyiárú, Illatszerek / Gélpárna,Mosószer kapszulák

1 910 FtEz a termék jelenleg nem elérhető

A tisztaság ragyogó illata

A Surf márka története

A Surf márkát 1952-ben vezette be a Lever Brothers leányvállalata. Mielőtt a polcokra került volna, a vállalat összes dolgozójának lehetősége nyílt ingyen kipróbálni a terméket: a termék sikerrel vizsgázott. Folyamatosan lépést tartva a mosási szokások változásával, a 70-es években bevezetésre került az automata, elöl töltős mosógépekhez gyártott új formulájú Surf mosószer. 

1986-ban az enzimek használatával az alacsony mosási hőfokon történő mosás igényeinek is eleget tett a márka – színes ruhák esetében is. 

2002-ben a bevezetés 50. évfordulójára egy különleges ígérettel készült a mosószer. Eltávolítja a 99 legismertebb szennyeződést, vagy visszafizeti a termék árát.

Az illatok akárcsak a színek, meghatározzák a hangulatunkat

Egy valami azonban évtizedek alatt sem változott. A Surf hisz abban, hogy az egyszerű házimunka is lehet élvezetes tevékenység. A Surf küldetése olyan különleges és hosszantartó illatok megalkotása, melyek a nap bármely percét a kikapcsolódás élményévé teszik.Kapcsolódó termékek