Gik live 750ml kék bor alapú ital

Gik live 750ml kék bor alapú ital

  11,5% alkoholt tartalmaz Vörös- és fehérborok? Ugyan! Rozé? Inkább passzolja. Van valami, ami sokkal extrémebb, különlegesebb, és ha szereti az újdonságokat, biztosan

live, 750ml, alapú, ital

Szeszesitalok / GIK Hungary termékek,Borok

3 890 FtKosárba db
Raktáron

 

  • 11,5% alkoholt tartalmaz

Vörös- és fehérborok? Ugyan! Rozé? Inkább passzolja. Van valami, ami sokkal extrémebb, különlegesebb, és ha szereti az újdonságokat, biztosan elrabolja az ön szívét is. Ez pedig nem más, mint a kék bor.

 

Hat vállalkozó szellemű, a 20-as éveit betöltő spanyol fiatal hívta életre a Gik névre hallgató  kék bort.

A bor elkészítését két évnyi kutató munka előzte meg, amit a the University of theBasque Country és AztiTecnalia Egyetemmel együttműködve valósítottak meg. Hosszas tesztelések és folyamatos minőségellenőrzést követően, végülis a  termék tökéletesen megfelel az Európai Unió által előírt szigorú szabályozásoknak.

Miért jött létre? Az alkotói úgy gondolták, hogy a borágazatnak szüksége van egy kis vérfrissítésre és elképzelhető, hogy leszorítja trónjáról a fiatalok által olyan nagyon kedvelt rozét.

Térjünk a tárgyra, valószínűleg mindannyiunkat egy kérdés foglalkoztat, de az nagyon: hogyan lehetséges ez?

A bor alapanyagát, az általuk gondosan kiválasztott spanyol szőlőültetvényekről válogatták össze. A Gik 100 százalékban bor, fehér és kék szőlők találkozásából jött létre, amelyhez a kék szín, egy pigmentációs folyamat részeként társul. Az alapbor elkészítése után, két szerves pigmentet adagolnak hozzá: indigót és flavíliumot.

A színét a természetes pigmenteknek köszönheti, így nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat.

Feldolgozási folyamat szigorúan szabályozott, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság engedélyével rendelkezik, amely minden összetevő felhasználását szabályozza.

Ez nemcsak egy kék bor, amit megkóstolhatsz: innovációt rejt magában, egy igazi remekművet iszol. Arra bátorít, hogy bármikor megszegheted a szabályokat, és valami újat alkothatsz, ami a sajátod.Kapcsolódó termékek