- Összes termék
- Ajándékkártya vásárlása
- Vírus megelőzés
- Újdonságok
- Izzók
- Akciós termékek!
- Papíráru
- Vegyiárú, Illatszerek
- Összes termék
- Bio tisztítószerek
- Arcápolás
- Deo spray
- Fólia,tasak,zsák
- Gélpárna,Mosószer kapszulák
- Hajápolás
- Intim higiénia és baba ápolás
- Írtószerek
- Izzadásgátlók (golyós, roll-on)
- Kézápolás,szappan
- Mosogatószer
- Mosógél
- Mosópor, mosási adalékok
- Öblítő
- Szájápolás
- Testápolás
- Tisztítószerek
- Tusfürdő
- Légfrissítök
- Tisztítószerek általános
- WC illatósítók,tisztitószerek
- Háztartási eszközök
- Műszaki cikkek
- Autó felszerelés
- Tejtermékek
- Pékárú
- Fűszerek, ízesítők, olajok
- Szárazárú, Tészták, Rizs, Liszt
- Konzervek,tasakos levesek
- Befőtt, lekvár, savanyúság
- Aszalt gyümölcsök, magvak
- Édességek
- Diabetikus termékek
- Kávék, Teák, Kakaók
- Üdítők, Ásványvizek
- Szeszesitalok
- Egyebek
- Állateledel, állatfelszerelés
- Mécsesek
Hadászi Jázmin rizs 1kg
A rizsekről A rizs az egyik legfontosabb táplálékunk, hiszen az emberiség kétharmad részének ez a gabonaféle jelenti az első számú élelmiszert. A világon mintegy 80 ezer
hadászi, jázmin, rizs, Szárazárú, Tészták, Rizs, Liszt, Hadászi Jázmin rizs 1kg
Szárazárú, Tészták, Rizs, Liszt
A rizsekről
A rizs az egyik legfontosabb táplálékunk, hiszen az emberiség kétharmad részének ez a gabonaféle jelenti az első számú élelmiszert. A világon mintegy 80 ezer rizsfajta létezik, így a lehetséges elkészítési módok száma szinte végtelen, nem véletlen tehát, hogy a legtöbb nép konyhájának szerves részévé vált az elmúlt évszázadok alatt. A rizs a világ legegészségesebb alapélelmiszerei közé tartozik, mert számos, a szervezet számára fontos anyagot tartalmaz. A Jázmin rizs egy hosszúszemű rizsfajta, dél-kelet Ázsiában vált honossá. Nevét illatáról kapta. Aromáját 1-1,5 évig megőrzi. Az aratást követően három hónapig magas nedvességtartalommal bír, így főzés után a rizs jobban ragad. Az ezt követő időszakban a rizs szárazabb és több vizet igényel. Főzés során a rizsszemek megpuhulnak és egymáshoz tapadnak, ezért könnyebb pálcikával is fogyasztani. A termelők azt mondják, hogy a rizs illata alapján pontosan meg tudják határozni, hogy az adott rizst az ország mely területén termesztették.