Bonus mop-fej 145g L pamut cotton

Bonus mop-fej 145g L pamut cotton

Felmosófejeink minden komponensét magunk állítjuk elő. A műanyag részek fröccsöntésétől kezdve, a pamut és szintetikus szálak fonásán keresztül a végső ter

bonus, mop fej, 145g, pamut, cotton, Háztartási eszközök, Bonus mop-fej 145g L pamut cotton

Háztartási eszközök

415 FtEz a termék jelenleg nem elérhető

Felmosófejeink minden komponensét magunk állítjuk elő. A műanyag részek fröccsöntésétől kezdve, a pamut és szintetikus szálak fonásán keresztül a végső termék összeszereléséig, a teljes folyamatot kontrollálva gyártjuk termékeinket. Fejlesztéseink révén immár több, mint évi 8 millió darabot gyártunk.

 

Bonus CottonMOP fonalait 100%-ban újrahasznosított pamut, poliészter és viszkóz alapanyagokból készítjük. A pamut fonalak gyártásakor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy rendkívül tartós, hófehér terméket állítsunk elő. A tartósság érdekében a pamut felmosófejek fonalában szintetikus magfonalat használunk.

B491 Bonus CottonMOP L felmosó pótfej komponens

Kevert szálas anyagösszetétele révén, a legkisebb méretű CottonMOP Lsaját tömege háromszorosának megfelelő mennyiségű folyadék felszívására képes.

Bonus CottonMOP termékcsalád csavaros menetű kupakjai a legtöbb felmosónyéllel kompatibilisek.

Legelső használat előtt, illetve minden felmosás után javasoljuk langyos vízben alaposan kiöblíteni. Használat után szárazon tárolandó.Kapcsolódó termékek