Bonus supra felmosófej viszkóz

Bonus supra felmosófej viszkóz

SUPRAMOP, A PADLÓK KIRÁLYA! A megújult  SupraMOP  felmosó pótfej nem csak kinézetével, de továbbfejlesztett anyagával is rabul ejti használóját. A nem szőt

bonus, supra, felmosófej, viszkóz, Háztartási eszközök, Bonus supra felmosófej viszkóz

Háztartási eszközök

428 FtKosárba
Raktáron

SUPRAMOP, A PADLÓK KIRÁLYA!

A megújult SupraMOP felmosó pótfej nem csak kinézetével, de továbbfejlesztett anyagával is rabul ejti használóját. A nem szőtt textiltechnológiával készült napraforgó sárga színű vastag anyaga, fehér viszkóztartalmú belsőt rejt, ami a rendkívüli nedvszívásért felel. A kiömlött folyadékot pillanatok alatt magába szívja, és minden típusú padlóburkolat csík és szöszmentesen tisztítható vele.

Bonus SupraMOP felmosó pótfej remek szolgálatot tesz a háztartásokban, a szennyezett padló tisztítása vagy különböző folyadékok felitatatása esetén. Legyen szó akár a legnagyobb gondossággal kiválasztott magasfényű gránit burkolatról, terrakotta járólapról, parkettáról vagy laminált padlóról, ha nem tiszta a padló, a látvány lehangoló.

B223 Bonus+ SupraMOP felmosó pótfej komponens

Viszkóztartalma révén saját tömege ötszörösének megfelelő folyadékot képes felszívni.

A megújult Bonus SupraMOP csavaros menettel ellátott kupakjának köszönhetően a legtöbb felmosónyélre könnyen rácsavarható.

Már 3 részes felmosó szett formában is elérhető SupraMOP SET néven.

Legelső használat előtt, illetve minden felmosás után javasoljuk langyos vízben alaposan kiöblíteni. Használat után szárazon tárolandó.

 Kapcsolódó termékek