Domestos 750ml pine fresh

Domestos 750ml pine fresh

Domestos Extended Power fertőtlenítő hatású tisztítószer SŰRŰ, FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZEREK Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a...

domestos, 750ml, pine, fresh, Vegyiárú, Illatszerek, Domestos 750ml pine fresh

Vegyiárú, Illatszerek


Gyártó:
1 021 FtKosárba
Raktáron

Domestos Extended Power fertőtlenítő hatású tisztítószer

SŰRŰ, FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZEREK

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos minden ismert kórokozófajt elpusztít. Napi használat esetén a szabadalmaztatott Hygiene Molecules összetevőivel egész napos védelmet biztosít önnek és családjának a WC-ből öblítéskor kiszálló kórokozók ellen. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően még hosszabban tapad meg a WC falán az öblítés után. 

Használati tanácsok: 
Hígítás nélküli fertőtlenítéshez: 
- WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 15 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyja hatni éjszakára. 
- Konyhai/fürdőszobai lefolyók: a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyja hatni 5 percig. 
- Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le. 

Hígítva fertőtlenítéshez: 
- Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék): 120ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón! 
- Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 120ml Domestost fél vödör vízben, áztasson 30 percig. 

Hígítva fehérítéshez: 
- Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1kupak= 15 ml. 

A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!Kapcsolódó termékek