Gyermelyi liszt A gyermelyi malom legnagyobb vevői számára kiemelten fontos a jó minőségű végtermék. A Gyermelyi Vállalatcsoport ennek érdekében egy hatékony, zárt
A gyermelyi malom legnagyobb vevői számára kiemelten fontos a jó minőségű végtermék. A Gyermelyi Vállalatcsoport ennek érdekében egy hatékony, zárt búzatermeltető rendszert hozott létre. A javító minőségű őszi búzafajtákat az MTA Martonvásári Kutatóintézete nemesíti, magját saját területen szaporítjuk, a vetőmagüzemünkben pedig feldolgozzuk, fémzároljuk. A vetőmagot ezután részben a saját területre, részben a zárt integrációba helyezzük ki. A saját területről és az integrációból visszakerülő étkezési búzát tételesen minősítjük és magtárainkban minőségi osztályok szerint szétválasztva tároljuk, így biztosítva az egész évben megfelelő alapanyagot és a kiegyenlített minőséget. A saját előállítású vetőmagnak, az előírt technológiának és a fizetett minőségi prémiumoknak köszönhetően a térség talán legjobb búza alapanyagával rendelkezünk.
Az 1 és 2 kg-os finomlisztet a kiskereskedelmi fogyasztók számára kínáljuk. A kiváló minőségű, minimum 30% nedves sikértartalommal rendelkező Gyermelyi finomlisztet elsősorban az alacsonyabb zsírtartalmú termékek, mint például kenyér, kalács vagy rétes készítéséhez ajánljuk.
A választékban megtalálható még az 1 kg-os rétesliszt, valamint a búzadara, melyek iránt szintén jelentős kereslet mutatkozik.
Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ a megfelelő felhasználói élmény érdekében. Weboldalunk megfelelő működése érdekében kérem engedélyezze a sütik használatát! A weboldal további használatával Ön tudomásul veszi, és elfogadja a cookie-k (sütik) használatát.
Adatvédelmi TájékoztatóBővebb információNem engedélyezemEngedélyezem
X
Mik a Sütik és mire használja a weboldal azokat?
A sütik kis adatcsomagok, melyeket az Ön által látogatott webhelyek mentenek a számítógépére. Széles körben alkalmazzák a weboldalak működtetésére, vagy hatékonyabb működése érdekében, valamint a weboldal tulajdonosa számára információ szolgáltatás céljából.
Sütik általi adatkezelés
A Felhasználó hozzájárulása esetén a Szolgáltató a Honlap használata során egyedi azonosítót, úgynevezett sütit (cookie-t) helyezhet el a Felhasználó számítógépén vagy mobil eszközén, melyet a böngésző kezel (pl. egyedi azonosító, honlap neve, szám illetve betűkarakterek).
A Sütik típusai
Tárolás szempontjából két fő típust különböztetünk meg, az „állandó” és az „ideiglenes” sütiket. Az állandó sütit - mely a weboldal újbóli meglátogatását támogatja - a böngésző egy meghatározott időpontig tárolja, mely nem törlődik annak bezárásakor. Az „állandó” sütik esetében az adatokat a Szolgáltató korlátozott ideig, vagy a Felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig kezeli, ugyanakkor a Felhasználónak lehetősége van a sütik törlésére a böngésző beállításaiban. Az ideiglenes, munkamenet süti a böngésző bezárásával automatikusan törlődik. A sütiket elhelyező szolgáltatók szempontjából az ún. first party sütiket a meglátogatott oldal helyezi el a Felhasználó eszközén, azok olvasására is kizárólag ezen oldalak alkalmasak. A Third party sütiket a felkeresett oldaltól elkülönülő szolgáltató, szervezet stb, hozza létre illetve helyezi el, pl. az oldal látogatottságának elemzése, vagy az oldalba beágyazott tartalmak (videók, képek, flash tartalmak) megjelenítése, bizonyos esetekben pedig célzott reklám és marketing megkeresések küldésének céljából.
Az internetes böngészők jelentős része az alapbeállításból adódóan elfogadja a sütiket, ugyanakkor lehetőség van ezek felhasználó általi letiltására, visszautasítására is.
A sütik tiltásához kérjük, hogy végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe vagy mobil eszköze böngészőjének internet/böngésző beállítások menüjében (tiltás, visszavonás).
Jelen weboldal Sütiket kizárólag a weboldal helyes működése érdekében, valamint statisztikai célokra használ, azokat harmadik félnek nem adja tovább. A tárolt Sütik alapján a felhasználó nem beazonosítható, anonim marad.
A Sütikkel kapcsolatos további információkért kérjük látogassa meg a https://www.allaboutcookies.org oldalt.