- Összes termék
- Élelmiszerárstop
- Ajándékkártya vásárlása
- Vírus megelőzés
- Újdonságok
- Izzók
- Akciós termékek!
- Papíráru
- Vegyiárú, Illatszerek
- Összes termék
- Bio tisztítószerek
- Arcápolás
- Deo spray
- Fólia,tasak,zsák
- Gélpárna,Mosószer kapszulák
- Hajápolás
- Intim higiénia és baba ápolás
- Írtószerek
- Izzadásgátlók (golyós, roll-on)
- Kézápolás,szappan
- Mosogatószer
- Mosógél
- Mosópor, mosási adalékok
- Öblítő
- Stiftek,
- Szájápolás
- Testápolás
- Tisztítószerek
- Tusfürdő
- Légfrissítök
- Tisztítószerek általános
- WC illatósítók,tisztitószerek
- Háztartási eszközök
- Műszaki cikkek
- Autó felszerelés
- Tejtermékek
- Pékárú
- Fűszerek, ízesítők, olajok
- Szárazárú, Tészták, Rizs, Liszt
- Konzervek,tasakos levesek
- Befőtt, lekvár, savanyúság
- Aszalt gyümölcsök, magvak
- Zöldség,gyümölcs
- Édességek
- Diabetikus termékek
- Kávék, Teák, Kakaók
- Üdítők, Ásványvizek
- Szeszesitalok
- Egyebek
- Állateledel, állatfelszerelés
- Mécsesek
Varga chardonnay száraz 0,75l
A Chardonnay (ejtsd: „sárdoné”) a világ legismertebb és legelismertebb fehér bora, a nagy borpiacok többségében vezeti az értékesítési statisztikákat, &e
varga, chardonnay, száraz, 0 75l, Borok, Varga chardonnay száraz 0, 75l
Szeszesitalok / Borok
A Chardonnay (ejtsd: „sárdoné”) a világ legismertebb és legelismertebb fehér bora, a nagy borpiacok többségében vezeti az értékesítési statisztikákat, és különleges összetett illatával és ízeivel uralja a borversenyeket. Egyedül hazánkban nem sikerült azt az ismertséget és elismertséget elérnie, ami méltó a fajta kiváló adottságaihoz. Mivel a hagyományok ez esetben nem kötötték meg a kezünket, úgynevezett „zöld borként” készítettük el Balatoni Chardonnay-nkat, amiben a fajta elsődleges karaktere kapja a hangsúlyt, a terület és az érlelés háttérbe szorul. Színe világos zöldessárga, illatában és ízében a citrusok körtés, birsalmás érzetekkel párosulnak, a fajtára jellemző élénk savakat az erjedésből visszamaradt szén-dioxid még jobban kiemeli. Fogyasztását salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz és főleg halételekhez 14 oC-os hőmérsékleten ajánlom. Kedves egészségére!