Maggi 48g gulyásleves tarhonyával

Maggi 48g gulyásleves tarhonyával

Mert leveses nép a magyar!   Levesek:   Mi magyarok előszeretettel fogyasztunk meleg levest, étvágygerjesztő hatása miatt általában az étkezés első fogásaként. Folyadé

maggi, gulyásleves, tarhonyával, Konzervek, tasakos levesek, Maggi 48g gulyásleves tarhonyával

Konzervek,tasakos levesek

358 FtKosárba
Raktáron

Mert leveses nép a magyar!

 

Levesek:
 
Mi magyarok előszeretettel fogyasztunk meleg levest, étvágygerjesztő hatása miatt általában az étkezés első fogásaként. Folyadék mivoltának köszönhetően a leves kiválóan alkalmas a napi folyadékbevitel támogatására, ami kifejezetten fontos az egészséges szervezet számára.

A MAGGI főzős levesek elsősorban hétköznapi étkezések részei, hiszen a gyors és egyszerű elkészítési módnak hála még a rohanós napokon is könnyedén meleg leves varázsolható az asztalra. A tasakok kiszerelését illetően leveseink 2-3-4 adagosak, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a családjának megfelelőt. A zöldségek, fűszerek, és egyéb alapanyagok szárítva kerülnek a tasakba, ezzel biztosítjuk a hosszú eltarthatóságot, így nincs szükség tartósítószer hozzáadására.

A MAGGI Főzős leveseit a következő 4 alkategóriában találhatóak meg:

  • Prémium Krémlevesek - Lágy, selymes, krémes ízvilágúak olyan ismerős összetevőkből, amelyek a konyhában is megtalálhatóak. 
  • Prémium Főzős levesek – Klasszikus ízek különleges alapanyagokkal gazdagítva. 
  • Gazdag Főzős levesek - Tésztában és zöldségekben gazdag, ízletes gombócokkal megbolondított levesek. 
  • Takarékos Főzős levesek - Finom, közkedvelt levesek, takarékos áron.


Kapcsolódó termékek