- Összes termék
- Ajándékkártya vásárlása
- Vírus megelőzés
- Újdonságok
- Izzók
- Akciós termékek!
- Papíráru
- Vegyiárú, Illatszerek
- Összes termék
- Bio tisztítószerek
- Arcápolás
- Deo spray
- Fólia,tasak,zsák
- Gélpárna,Mosószer kapszulák
- Hajápolás
- Intim higiénia és baba ápolás
- Írtószerek
- Izzadásgátlók (golyós, roll-on)
- Kézápolás,szappan
- Mosogatószer
- Mosógél
- Mosópor, mosási adalékok
- Öblítő
- Szájápolás
- Testápolás
- Tisztítószerek
- Tusfürdő
- Légfrissítök
- Tisztítószerek általános
- WC illatósítók,tisztitószerek
- Háztartási eszközök
- Műszaki cikkek
- Autó felszerelés
- Tejtermékek
- Pékárú
- Fűszerek, ízesítők, olajok
- Szárazárú, Tészták, Rizs, Liszt
- Konzervek,tasakos levesek
- Befőtt, lekvár, savanyúság
- Aszalt gyümölcsök, magvak
- Zöldség,gyümölcs
- Édességek
- Diabetikus termékek
- Kávék, Teák, Kakaók
- Üdítők, Ásványvizek
- Szeszesitalok
- Egyebek
- Állateledel, állatfelszerelés
- Mécsesek
Dr.oetker élesztő szárított 7g
Összetevők Szárított sütőélesztő, Emulgeálószer: szorbitán-monosztearát Elkészítés és felhasználás Elegendő 500 g liszthez. Megfelel 25 g friss...
Dr.oetker, élesztő, szárított, Fűszerek, egyéb ízesítők, Dr.oetker élesztő szárított 7g
Fűszerek, ízesítők, olajok / Fűszerek,egyéb ízesítők
128 FtNincs készleten
Nincs készleten
Összetevők
Szárított sütőélesztő, Emulgeálószer: szorbitán-monosztearát
Elkészítés és felhasználás
Elegendő 500 g liszthez. Megfelel 25 g friss élesztőnek.
1. Az élesztőt felhasználás előtt nem szükséges felfuttatni, csak ha azt a süteményrecept igényli (pl. kelt kalács). A tasak tartalmát liszttel jól elkeverjük.
2. Az előkeveréket a süteményrecept által megadott többi összetevőhöz hozzáadjuk, beleértve az élesztő felfuttatásához számított és a sütemény egészéhez szükséges folyadékot is. A nyers tésztát az alkalmazott receptnek megfelelően kidolgozzuk. A kidolgozott tésztát sütés előtt a szokásos módon kelesztjük.
Összetevők
Szárított sütőélesztő, Emulgeálószer: szorbitán-monosztearát
Elkészítés és felhasználás
Elegendő 500 g liszthez. Megfelel 25 g friss élesztőnek.
1. Az élesztőt felhasználás előtt nem szükséges felfuttatni, csak ha azt a süteményrecept igényli (pl. kelt kalács). A tasak tartalmát liszttel jól elkeverjük.
2. Az előkeveréket a süteményrecept által megadott többi összetevőhöz hozzáadjuk, beleértve az élesztő felfuttatásához számított és a sütemény egészéhez szükséges folyadékot is. A nyers tésztát az alkalmazott receptnek megfelelően kidolgozzuk. A kidolgozott tésztát sütés előtt a szokásos módon kelesztjük.
Kapcsolódó termékek